kairoologo_uusitr

Kairoon Maatilatuote

Luomuhapanvihanneksia Lepsämästä

Uutisarkisto


UUTISARKISTO

14.12.2017: Vuoden 2018 myynti alkaa viikoilla 2 ja 4: Aloitamme myynnin loppiaisen jälkeisellä viikolla 2, mutta viikolla 3 ei kuitenkaan ole myyntiä. Myynti jatkuu taas alkaen viikosta 4.

14.12.2017: Joulunalusviikko on vuoden viimeinen myyntiviikko
Viikolla 51 olemme mukana normaalisti parittomien viikkojen Rekoissa sekä lisäksi Hyvinkään, Järvenpään, Tuusulan ja Keravan joulurekoissa. Saatavilla on nyt siis Herkkuhapankaalia sekä Pirteitä Porkkanoita.

19.11.2017: Pirteät Porkkanat nyt myynnissä: Uusi erä Pirteitä Porkkanoita on nyt saatu myyntiin.

30.10.2017: lopultakin saimme valmistettua lisää paljon kysyttyä punajuurihapankaalia. Sen täytyy kuitenkin vielä kypsyä pitkään, joten se tulee myyntiin vasta noin joulun tienoilla. Valmistettu versio on tehty ravinteikkaasta punakaalista, jossa on punajuurien lisäksi myös sipulia. Täysin sipulittomia tuotteita ei siten tule olemaan valikoimassamme. Alkuvuodesta myyntiin tulevassa valkosipulihapankaalissa tosin ei ole tavallista sipulia, valkosipulia tietysti on.

22.9.2017: Reko-ruokapiiriluettelo on päivitetty ja Mistä saa -sivullle lisätty linkki hinnastoon.

15.8.2017: Kesätaukomme on päättynyt
Olemme jälleen aloittaneet hapanvihannestemme myynnin. Tuotteita pakataan taas tiistaisin, jolloin tilaukset tarvitsemme viimeistään maanantaina. Toimituksiin tulee kuitenkin TAUKOJA tänä syksynä. Myyntiä tulee olemaan viikoilla 34-36, sen jälkeen on kahden viikon tauko ja myynti jatkuu viikolla 39. Lokakuussa myyntiä on viikoilla 41 ja 42. Näin tämän hetken suunnitelman mukaisesti.

6.6.2017: Kesätaukomme alkaa
Kesätaukomme alkaa ennakoitua aikaisemmin, koska tämän viikon suurten tilausten vuoksi tuotteet jo loppuivat. Myynti alkaa uudelleen elokuun puolessa välissä. Kairoo toivottaa hyvää kesää kaikille!

22.5.2017: Maistatteluja helatorstaina
Tällä viikolla helatorstaina voi tuotteitamme maistella Nurmijärven, Vihdin, Siuntion ja Lohjan Reko-jakopaikoilla. Maistattelussa tulee olemaan Herkkuhapankaali sekä Punahapankaalit sekä sipulinen että sipuliton. Katso aikataulut ja paikat em. Reko-ryhmien facebook sivuilta (myös meidän sivuilla on nämä tiedot kohdassa Mistä saa/Reko-ruokapiirit, mutta aina on hyvä varmistaa ne ryhmien omilta sivuilta).

7.5.2017:   Tervetuloa uusituille nettisivuillemme

Toiminnassamme on tapahtumassa suuri muutos. Olemme varovaisella laskulla jäämässä eläkkeelle, minkä vuoksi vähennämme tuotantoamme. Olemme sen vuoksi lopettaneet myynnin tukun kautta, joten tuotteitamme ei tule enää jatkossa olemaan saatavilla tavallisista ruokakaupoista. Jatkamme kuitenkin tuotteiden myyntiä suoraan tilalta sekä Reko-ruokapiirien kautta. Lisäksi tuotteitamme löytyy niistä kaupoista, jotka noutavat ne suoraan tilaltamme.
Tuotevalikoima tulee jatkossa olemaan vaihteleva siten, että kaikkia tuotteita ei tule olemaan aina saatavilla. Valikoima tulee samalla myös monipuolistumaan. Mm. kauan kaivattu valkosipulihapankaali tulee jälleen tuotantoomme ja myyntiin syksyllä.
Näillä nettisivuilla on tarkoitus julkaista aina ajankohtainen tieto siitä, mitä on tarjolla ja mistä näitä saa. Lisäksi laitan sivustoon ajan mittaan myös kaikenlaista tietoa hapanvihanneksista.

 

 


Kairoon Maatilatuote,
Kairontie 77,
01830 Lepsämä (Nurmijärvi)
kairoo@kairoo.fi

Outi Tamminen
gsm 045 6745321

Seppo Tamminen
gsm 050 5122177

oivahyvahymyraportti